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13 March 2014

Vegetarian quiche with greek yogurt . Torta salata vegetariana con yogurt greco



Here we are with our new appointment in March. Do you remember this month's ingredients, right? Peas, carrots and potatoes.

Ingredients for 1 quiche:
150 g carrots
150 g potatoes
150 g peas
200 g greek yogurt
2 eggs
1 roll puff pastry

Turn on the oven at 180°C/350°F.
Dice carrots and potatoes. Put them in a bowl together with peas, yogurt and eggs. Stir well.
Roll out the pastry and lay in a baking tin, prick the bottom of the pastry with a fork, pour the filling in, even it out and place on the bottom rack of the oven for 40 minutes on until the quiche looks golden.
Note: carrots are going to be crunchy, if you prefer them softer, just cook (microwave/boil) them for 5 minutes.



Ed eccoci con il nostro nuovo appuntamento per marzo. Vi ricordate gli ingredienti del mese vero? Piselli, carote e patate.

Ingredienti per 1 torta:
150 g carote
150 g patate
150 g piselli
200 g yogurt greco
2 uova
1 rotolo pasta sfoglia

Scaldate il forno a 180°C.
Tagliate a cubetti le carote e le patate. Versatele in una ciotola, assieme ai piselli, lo yogurt e le uova. Mescolate bene.
Foderate lo stampo di una tortiera con la pasta sfoglia, bucherellate il fondo, versateci dentro il ripieno, livellatelo bene ed infornatelo nella parte bassa del forno. Cuocete in forno per 40 minuti o fino a doratura.
Nota: le carote risulteranno un po' croccanti, se vi piacciono più morbide, cuocete (in microonde o sbollentando) le carote per 5 minuti.