2 bell peppers
250 g ricotta
1 tbs mustard
100 g prosciutto cotto
salt, parsley, oil
Wash and cure peppers, removing seeds and white pith. Obtain 3 or 4 pieces from each pepper.
Place in a lightly oiled ovenproof dish.
Dice prosciutto and place in a bowl, add ricotta, mustard and a bit of salt.
Mix well and spoon the mixture in peppers.
Sprinkle with parsley and drizzle with oil.
Bake for 40 minutes at 180°C.
Ingredienti:
2 peperoni
250 g ricotta
1 cucchiaio senape
100 g prosciutto cotto
sale, prezzemolo, olio
Lavate e curate i peperoni, eliminando i semi e le parti bianche. Tagliate i peperoni in modo da ottenere 3 o 4 falde.
Disponeli in una pirofila leggermente unta d'olio.
Tagliate a cubetti il prosciutto, mettetelo in una ciotola ed unitevi la ricotta, la senape e un pizzico di sale.
Mescolate bene e distribuite il ripieno nei peperoni.
Cospargete con prezzemolo e un filo d'olio.
Cuocete in forno per 40 minuti a 180°C.